![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
|
הגדרות אשכול | חפש באשכול זה | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נזימאי
|
![]()
שלום רב לכולם,
במסגרת "משבר 40" החלטתי לממש את החלום ולקנות כלי חדש, אין לי נסיון ברכיבת שטח לטרקטורון, ומסיבובים בפורומים ובדיקות קבוצות שונות, אני רואה שיש גונגל של מידע. הרעיון שמנחה אותי ואשמח לעצות: 1. כלי חזק לרכיבה בשטח ( לא ספורט) יכול להרכיב בנוחות עוד אדם, אוטמטי לנוחות ואמין מבחינת תחזוקה כמובן. 2. כלי חדש, ניראה שכל נושא יד שניה זה כמו הימור רולטה, ולא ברור התחזוקה של המוכר 3. עם חדש אז אקסס amx600 מציג תמורה מאוד כדאית ניראה למחיר - משהו נתקל בנושא? 4. מה הדעות על אטרנטיבות ל אקסס amx600 כמו פולריסאו tgb blade 600 ? תודה רבה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
צוות נזימה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-10-09
|
![]()
בסד
שלום לך הכל עניין של תקציב לגבי ה TGB, הם רק הגיעו לארץ, אתה מוזמן לקרוא התרשמות עליהם - http://nazzima.com/view_article.php?a=5562 בזמן הקרוב יערך גם מבחן עליהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נזימאי
|
![]()
קודם כל תזרום עם המשבר ופשוט תקנה לך כלי שיעשה לך טוב. אין כמו כלי יד ראשונה שהוא חדש לגמרי כשאתה נוסע איתו את הנסיעה הראשונה בשטח, חוויה מטורפת! אני ממליץ לך פשוט להרגיש את הכלי שמתאים לך עם נסיעת מבחן ואז להחליט איזה רכב לקנות. תבדוק אצלהם -
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נזימאי
|
![]()
תודה על המידע, למשהו במקרה יש לתת חוות דעת על אקסס 600 ועל החברה / שירות ביכלל? היה למשהו חוויה שהיא בעייתית?
אני מתכנן היום להגיע לסיים את התהליך עם אקסס 600, אם במקרה משהו אתם יודעים מידע על cf moto ? יש להם גם אלטרנטיבה באותו מחיר של 40,000 שקל הבנתי תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | חפש באשכול זה |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|