![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 13-09-08
|
![]()
לאחרונה יוצא לי קצת פחות ליכנס לפורום ולא בגלל חוסר פנאי, אלה בגלל רמת הפורום שמדרדרת מיום ליום לרמות חדשות...
אני שואל מה נהיה ? לאן נגיע ? תשובות מטופשות, תשובות שחוזרות על עצמם, כתיבה לא נכונה של נושאים, שלא נדבר על סגנון וצורת הדיבור שכל אחד פה חושב שהו בפייסבוק או במסנג'ר. רק השבוע זכיתי להגיב לנושא שאחד המשתמשים כתב "בצפר" במקום בית ספר. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיין לא זכור לי שקם מחליף לאליעזר בן יהודה בקשר לפתיחת נושאים "חדשים" תבדקו קצת את החומר שיש פה ויש פה הרבה חומר תראו שמכעט על כל נושא שלכם יש לפחות שרשור אחד מאוד דומה, את זה אני אומר לבחור ששאל מתי יהיה מבחן דרכים לyfz חיפוש קטן באתר יביא אותך למבחן השנה שבחן את כל הכלים אשר יש בארץ... אז בבקשה מכם חברים יקרים אל תורידו את רמת הפורום תעזרו לנו להעלות אותה ופשוט תהנו מפורום הטוב הזה שאנחנו מציעים לכם.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 28-08-09
רוכב על: DVX 400 |
![]()
נכון צודק, אני גם באותו מצב כמוך.
![]() |
#3 |
רוכב נזימה מרכז
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 26-02-09
רוכב על: dvx 400 |
![]()
יש דברים שאתה צודק על אשכולות מטופשים שכבר אין כוח לראות אותם...
אבל קיצורי מילים אחי אין מה לעשות ככה כולם מדברים היום וזה משתלב גם בכתיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נזימאי
רוכב על: CRF250R |
![]()
צודק במאה אחוז...
קיצורים של מילים אחי זה או ילדים מטומטמים או אנשים עצלנים...
![]() |
#5 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
רוכב על: נגנב |
![]()
יש פע מלה ילדים מפאגרים שאוסים צכוק חחחחח
אבל ברצינות,זה לא הנזימה של פעם שהיה כיף לפני 5-6 שנים כול אשכול הייתה נכנס והיה תמונות מטיולים איכותיות היום זה מלא ילדים מטמטמים במיוחד אחדד שלא מפסיק לחפור ולשגע את הפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
נזימאי
רוכב על: CRF250R |
![]() ציטוט:
לפי דעתי צריך להפסיק את התופעה של האשכולות שפותחים בנושא :"איך הכלי??,שווה להחליף??,מה אתם אומרים על הכלי אני רוצה לקנות??." וכל מה שקשור לנושא...וידוע שאין להם שום כוונה או מוטיב לדבר.. זה מה שהכי מעצבן פה...
![]() |
![]() |
#7 |
רוכב נזימה צפון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 30-09-09
רוכב על: XR125 |
![]()
יש פה מישהו אחד שעושה את העיניין עם הרבה אשכולוצת על שטויות אבל אני לא יגיד את שמו כולם יודעים מי זה!
![]() |
#9 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 12-01-09
רוכב על: עגלה |
![]()
שולצי יש משו אחד שלא אמרת נכון לפי דעתי, השימוש במילה "בצפר" או במילים כאלו ואחרות זה סלנג זה לא דבר אחר.
זה לא חטא וכדומה. אולי זה שגיאת כתיב אבל זה לא אומר שאסור להשתמש במילה הזאתי. ובקשר לאנשים שעושים אשכולות חדשים - ישנים זה או בגלל שהם עצלנים או שהם פשוט לא יודעים להשתמש במנוע החיפוש בפורום. זה שיש לי או לך ידע זה לא אומר שלכולם פה יש ידע. לסיכום אני חושב שבאמת צריך להיות פה שינוי וצריכים פה מנהלי פורום שיפקחו יותר על המתרחש בפורום כולו מפני קללות ודיבור לא יפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
עורך חתימות גרפיות
רוכב על: בקרוב... |
![]()
על שגיאות כתיב וכל מיני סלנגים לא צריך לדבר,זה לא בכוונה..
אבל על כל מיני נושאים מטומטמים שילדים בני 14 פותחים פה בלי הפסקה, על זה צריך לדבר,כי זה כבר מעצבן.! מנהלים לטיפולכם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נזימאי
|
![]()
במקום לדבר סתם אולי כולנו בפה אחד נגיד לאלידור באד בן הבולטים שזורקים זין על פורום ומורידים מערך שלו
דיייייי!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נזימאי
|
![]()
אין ספק,בתור משתמש ישן בנזימה,אוליי כבר שנה לא כתבתי הודעה בפורום,מידיי פעם אני נכנס להציץ..
נזימה של היום זה לא נזימה של פעם בהבדלים עצומים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
נזימאי
|
![]() ציטוט:
תמיד יהיו אנשים חדשים בתחום, ועוד יותר אנשים ש"חושבים להיכנס לתחום", שמסוגלים לבלבל את השכל חודש-חודשיים ואז הם יבינו שזה "לא בשבילם".. רק שבפורום המקביל עוצרים את האנשים האלה לפני שהם פותחים 20 אשכולות על אותו הנושא.. אם באמת אכפת לך מהפורום תשלח ה"פ לאחד המנהלים תבקש ממנו להיות מנהל. זאת רק הדעה שלי אתה לא חייב להסכים איתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 16-11-09
רוכב על: Dvx 400 |
![]() ציטוט:
אם אתה רואה בנאדם כזה ולא בכיף שלך לענות תעבור לאשכול הבא ואל תייחס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נזימאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
רוכב צללים
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 06-12-08
רוכב על: עגלה |
![]() ציטוט:
יש פה עוד מלא ילדים שעוד לא התבגרו כנראה והם מאלה שמורידים את הרמה של הפורום... גם אני הייתי פעם פעיל ופשוט ירד החשק להכנס לאתר ! שולצי צודק בכל מילה ,מנהלים כדי מאוד שתיקחו את זה לצומת לבכם כי לנו נראה שכבר לכם לא אכפת האתר הזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נזימאי
|
![]()
[quote=orr;184207]לא מכובד לצאת פה על ילד אחד ולעשות ממנו הבעיה של הפורום...תאמין לי שגם אם תעיף אותו העניין הזה לא אפתר.
יש פה עוד מלא ילדים שעוד לא התבגרו כנראה והם מאלה שמורידים את הרמה של הפורום... גם אני הייתי פעם פעיל ופשוט ירד החשק להכנס לאתר ! שולצי צודק בכל מילה ,מנהלים כדי מאוד שתיקחו את זה לצומת לבכם כי לנו נראה שכבר לכם לא אכפת האתר הזה...[/quote זה שיש עוד מלא אני יודע השם הראשון שעלה לי אמרתי שמע אחי ממה לא מעניין אותי מכובד או לא אני בפורום הזה כימעט 4 שנים שזה לא מאט ובשנה שנתיים אחרונות הוא יורד וחבל לי שבגלל כמה כפיפונים זה קורה אתה מבין .... צריך פה משמעת יותר קשה והכל יהיה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
רוכב נזימה צפון
|
![]() ציטוט:
בקשר לסנלג שלכם אני לא יודע איפה אתם לומדים לדבר אבל שאני הייתי בבית ספר אחד התלמידים רשם את זה והמורה צחק עליו אתה יודע מה הוא אמר לו? סלנג זאת הדרך שלך להתחיל לזלזל בחיים שלך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
רוכב נזימה מרכז
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
|
![]()
שלום לכולם ויום עצמאות שמח.
אכן ישנה בעיה והיא די צורמת... בתקופה האחרונה הפורום שוקק בילדים או סתם גולשים שמתעצלים לחפש בפורום את מבוקשם ופשוט פותחים שרשורים חדשים על כל גחמה חדשה שצצה להם. בעבר היו נסיונות לא פשוטים למגר את התופעה, אך מיגור טוטאלי הוא כמעט ובלתי אפשרי. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא להקטין את מימדי המצב. במקרה הזה, היד הקשה היא כמעט ולא פותרת, אלא רק מחמירה את המצב. בואו לא נשכח שעם השנים הגולשים הוותיקים גם כן התבגרו, אבל, היו תקופות שלנו שדי הזכרנו את הילדים של היום... אין ספק שהיום יותר ילדים יושבים על המחשב ויותר ויותר נתקלים בגולשים בני 11-12 עם חרמנות יתר לכלים מוטוריים ועיקצוצים בתחת לשבת על איזה בובקט ![]() שולצי וכל היתר, ההודעה שלכם היתה במקומה, והיא נלקחה לתשומת ליבינו. אני אשמח מאד אם תיקחו חלק פעיל יותר (וסובלני יותר...) בנזימה, על מנת שנצליח להחזיר אותה למה שהיא היתה...
![]() |
#20 |
עורך האתר
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 29-07-08
|
![]()
ברק די מסכם את העניין ומילותיו בסלע.
מי שמשוייך לאותה חבורת כותבים המעיבה על כולנו, יתעלם מהשרשור הזה מהסיבה הפשוטה- צריך לקרוא יותר מדי. אנחנו רחוקים מכדי לחנך כאן אנשים, אך זו לא סיבה מבחינתנו לא לשמור על רמה סבירה. כמו שברק אמר - עזרתכם תתקבל בשמחה. המשך גלישה מהנה וממכרת |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | חפש באשכול זה |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|