![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
צוות נזימה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-10-09
|
![]()
ענת פרנק-סלמי :
המשלחת הישראלית נחתה בשלום, וכבר הספיקה לבקר במסלול. ענת פרנק סלמי כתבה לנו בהתרגשות גדולה על החוויות מאחרי הקלעים. אין ספק כי המעמד גדול, נבחרת ישראלית כחול לבן, לראשונה במוטוקרוס האומות. ענת פרנק סלמי, אחראית התחום המוטורי במ.מ.ס.י, העבירה לנו את ההתרגשות הגדולה העוטפת את הנבחרת הישראלית. "הגענו אתמול. נסענו ישר למסלול. החברה בעננים. המסלול מדהים וההיערכות יוצאת מן הכלל. הציוד של הקבוצות פה משאיר פה פעור, במיוחד המשאית של ה fim והמשאיות העצומות של הקבוצות השונות. כבר ברגע שנכנסנו לפאדוק, שכבר עומד ערוך ומאורגן למשעי, והבנים לבושים אחיד במדי הנבחרת, עצרה אותנו עיתונאית וצלם שכותבים בין היתר לעיתון היהודי בגרמניה. איך היא התרגשה לפגוש את הנבחרת! היא סיפרה שממש חיכתה לרגע כשראתה שישראל ברשימה. סיפרתי לה קצת על ישראל ועל מ.מ.ס.י על המוטוקרוס בישראל ועל הרוכבים. אח"כ היא ראיינה כל אחד מהם. המשכנו לכיוון עמדת הזינוק לשער והפודיום מאחוריו. הבנים תפשו פוזות מול הצלם ועל רקע העמדה. שם פגשנו את וולפגנג סרב שהתרגש לקראתנו. מאוחר יותר הזמין אותי למשרדו באתר נתן לנו בריף אישי הכיר לנו את סגנו והצטלמנו. כמובן. חזרנו למלון רצוצים. תדריך מפי רז ולמיטה. היום, יום שישי זה היום בו הנבחרת תקבל את בגדי הרכיבה הייצוגיים, כל רוכב את אופנועו, כולם יתמקמו, בדיקות טכניות והתארגנויות אחרונות." סרטון המסלול
https://instagram.com/nazzima.magazine/ www.facebook.com/nazzima.magazine http://www.youtube.com/user/nazzimavideo נערך לאחרונה על ידי עוזי, 07-04-14 בשעה 00:40-24. |
![]() |
![]() |
#2 |
צוות נזימה
|
![]()
ירון גולדשטיין :
יום ראשון במסלול מסלול מטורף עם קפיצות ענקיות מאות עובדים מסדרים את המתחם, משאיות ענק של החברות מקימות את מתחם הפיטס שלהם, אוהלי ענק של מונסטר, פוקס, ת'ור, fim צובעים את המתחם הכל מסודר ומאורגן להפליא. הרוכבים שלנו מתרגשים, מתלהבים מהמסלול המאתגר... יהיה מעניין מאוד...ביום שבת כבר מנפים 9 קבוצות מתןך ה 41 שמתחרות!!! יהיה קשה!
https://instagram.com/nazzima.magazine/ www.facebook.com/nazzima.magazine http://www.youtube.com/user/nazzimavideo נערך לאחרונה על ידי עוזי, 27-09-13 בשעה 16:48-24. |
![]() |
![]() |
#3 |
צוות נזימה
|
![]()
ענת פרנק-סלמי :
הגענו למסלול. החברה התפזרו בין אוהלי היבואנים לכל אחד חיכה אופנוע +1 מצוייד, עם מדבקות המתחרים שהופקו בהולנד יחד עם בגדי הרכיבה. לכל אחד הוצמד מכונאי שמלקלק לרוכבים את האופנוע. עמדות המזכרות כבר עומדות, לכל קבוצה אוהל, מסעדה וטיפולים. הבירות זורמות כמו מים ומתחילים להרגיש התרגשות רבה! בשלב זה הם עוברים בשקט מופתי בדיקות טכניות וקול. היום אם לא יהיו תקלות נסיים מוקדם. מחר זה ה י ו ם! מתרגשים. |
![]() |
![]() |
#4 |
צוות נזימה
|
![]()
ענת פרנק-סלמי, 17:15 :
מתחילים להרגיש את ההתרגשות באויר!!! הצוות מתוקתק הקבוצות דואגות לספורטאים בתור לבדיקות רעש וטכניות. פסטיבל!!
https://instagram.com/nazzima.magazine/ www.facebook.com/nazzima.magazine http://www.youtube.com/user/nazzimavideo נערך לאחרונה על ידי עוזי, 28-09-13 בשעה 20:57-24. |
![]() |
![]() |
#5 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 13-09-08
|
![]()
איך אפשר לראות את המירוץ???
|
![]() |
![]() |
#6 |
עורך האתר
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 29-07-08
|
![]()
עדיו כרמון, גיא אליתים ואסף בן אהרון
מייצגים את ישראל בתחרות מוטוקרוס האומות שלב ההיכרות מאוחרינו והרוכבים כבר אחרי מקצה הדירוג כרמון 128 בקטג' MX1 מדורג במקום 36 - הקפה מהירה 02:05 - מתוך 11 הקפות אליתים 130 MX OPEN מדורג במקום 37 - הקפה מהירה 02:06 - מתוך 11 הקפות בן אהרון 129 - בקטג' MX2 מדורג במקום 39 - הקפה מהירה 02:00 - מתוך 12 הקפות נקווה שבמרוץ ילך להם קצת יותר טוב מהצוות המלווה נמסר כי הם נמצאים בעיצומה של חגיגת מוטוקרוס היסטרית! מוטוקרוס האומות ניתן לצפות בשידור חי (בתשלום ) http://www.mx-life.tv נערך לאחרונה על ידי עוזי, 28-09-13 בשעה 21:16-24. |
![]() |
![]() |
#7 |
צוות נזימה
|
![]()
יש כבר סרטון מהפתיחה
|
![]() |
![]() |
#8 |
צוות נזימה
|
![]()
בועז קורפל מעדכן :
אסף בן אהרון, רוכב tm בנבחרת ישראל באליפות העולם לאומות במוטוקרוס בקטגוריה mx2, סיים את המקצה שלו במקום 39 ואחרון עם תוצאה של 2:00.398 דק'. בן אהרון היה הרוכב היחידי בכל המקצה שרכב על אופנוע מתוצרת tm וביצע 12 הקפות בזמן מצטבר של 26.03 דקות. עידו כרמון, רוכב סוזוקי בנבחרת ישראל באליפות העולם לאומות במוטוקרוס בקטגוריה mx1, סיים את המקצה שלו במקום 36 והמכובד מתוך 40 משתתפים עם תוצאה של 2:05.773 דק'. כרמון ביצע 11 הקפות בזמן מצטבר של 24.43 דקות ויחד איתו היו על המסלול טובי ברוכבים בעולם כמו טוני קאירולי, ריאן דאנג'י ופאולין גוטייה. גיא אליתים, רוכב ימאהה בנבחרת ישראל באליפות העולם לאומות במוטוקרוס בקטגוריה MX1, סיים את המקצה שלו במקום 37 מתוך 40 משתתפים עם תוצאה של 2:06.278 דק'. גיא רכב 11 הקפות על המסלול האימתני בגרמניה מול רוכבים חזקים ומנוסים יותר וייצג אותנו בכבוד!
https://instagram.com/nazzima.magazine/ www.facebook.com/nazzima.magazine http://www.youtube.com/user/nazzimavideo נערך לאחרונה על ידי עוזי, 29-09-13 בשעה 00:17-24. |
![]() |
![]() |
#9 |
צוות נזימה
|
![]()
ברק ברוך שתף תמונות
אסף וכרמון ברגעי הזינוק. |
![]() |
![]() |
#10 |
צוות נזימה
|
![]()
ענת פרנק-סלמי מהבוקר :
זהו. נגמר. היום קמים ברוגע והולכים לצפות במוטוקרוס האומות מהפאדוק. הרוכבים הגיבורים שלנו נתנו הכל וזה היה מורט, מרגש, מדהים, ומעורר כבוד לראות אותם בתהליך הזה בהתארגנות (מקצוענים אמיתיים) ועל קו הזינוק בינות הרוכבים הטובים בעולם. ביום שבת בפעם הראשונה ניסו את האופנוע החדש, את המסלול החדש ואת המעמד החדש. דגל חדש במוטוקרוס האומות. התחלנו קבוצה קטנה, שלושה רוכבים ido Ido Carmon, Assaf , Elyatim Guy מנהל קבוצה רז הימן הבלתי מעורער, וארבעה מנהלי Fim בהתהוות Yaron Goldstein שהתרפק על אהבתו הנושנה עיתונות ספורט מוטורי טהורה. Run Pumeranz מנהל מטרו צפון שרץ למד והתרוצץ אחוז מטרה ושליחות, Mishael Ben-aharon שהיה פה על תקן כפול ומכופל מנהל מוכשר שרוצה ללמוד כמה שיותר למען מוטוקרוס מדינתנו הקטנה... ומצד שני אב מסור הרואה את בנו נלחם בענקים וליבו מתפוצץ בקירבו מגאווה ופחד Anat Anat Frank Salami אנוכי, מרגישה כמו אמא מודאגת לקבוצת בנים מתרוצצת בין משרדי ה Fim למשרדי Youth Stream פגישות קידום וארגון לדאוג לכל מחסור ואישור ועומדת עם עצירת פעימה ושיער סומר בכל זינוק של אחד מבחורינו ומקביל מניעה את המנהלים לספוג הכל. כל מה שרק אפשר. להכיר את מי שרק אפשר ובעיקר שם אותנו. שיידעו ההנהלות שגם בישראל רוצים. שיעזרו. מה רע?! חביב אך לא אחרון Ofer Golan המהמם יחצן בחסד עליון שהחליט למה לא... לקח את כל פרוייט החשיפה והמדיה על עצמו ובהתנדבות חודש לפני הנסיעה והחליט להצטרף "רק לחופש, אני תייר" ![]() סיימנו אתמול, במסעדת הבית האיטלקית שלנו ב Haale קבוצה מכובדת של 14 איש... Oren Elyatim האח המסור, אלי כרמון, האבא. Roey Shlomi, Nimrod Dor וחברים אשר באו לעזור לעודד לתמוך ולהיות. שאפו ענק. חוויה- הייתה. היסטוריה- נעשתה. עכשיו צריך להעיף את זה קדימה. לפתוח את ההזדמנות לכל ספורטאי לרכוב, להתחרות, להתנסות על מסלולים מקצועיים בארץ תחת כללים ואנשי מקצוע בינלאומיים. בכדי שמחר שטומאק יסתכל לאסף בעיניים... הוא יפחד . ואיך אמר נשיא המוטוקרוס העולמי ד"ר וולפגנג סרב לרז ולי אחרי תדריך רוכבים ולפני הזינוקים, "ניצחתם את כל מדינות ערב סביבכם לא תנצחו מרוץ... סומך עליכם" במעמד זה תקענו כף ששנה הבאה, Motocross of Nations בלטביה, אנחנו, ישראל, שם! עסק זה עסק! אסיים בתודה ענקית לשלושת הרוכבים המדהימים: ido carmon אין, אין דברים כמוך. ספןרטאי חדור מטרה לסיים מקום 36 זה לא מובן מאליו בכלל!!! כבוד!! אסף, כל מה שיש לי להגיד אני אומרת לך. דרך של אלוף אמיתי אתה עובר ואני אעשה כל שביכולתי שתגיע לשם. נתת הכל מגיע לך לקבל. וגיא המקסים השקט...חיה אמיתית. רכבת שקול, בוגר רכבת טוב. התמהגת וספגת דברים כמקצוען המפריד בין התפל לעיקר היה כבוד גדול להכירך וללוות אותך. כבוד גדול להיות עם כולכם ולמענכם. ולמען הספורט המוטורי. טוב, יאללה חלאס השתפכות יש מירוץ, אליפות העולם במוטוקרוס. לקום |
![]() |
![]() |
#11 |
צוות נזימה
|
![]()
ירון (גולדי ) מדווח--
המשלחת הישראלית בדרכה הביתה, רגע לפני הגעתם לארץ משתף ירון (גולדי) את החוויה מהמרוץ. מוטוקרוס האומות- עשינו הסטוריה וכולם תקווה כי היא תחזור על עצמה עם הצלחה גדולה יותר בשנה הבאה. http://www.nazzima.com/view_article.php?a=2063 |
![]() |
![]() |
#12 |
צוות נזימה
|
![]()
ענת פרנק-סלמי לפני שעתיים :
עוד רגע מזנק המרוץ שכולם חיכו לו... בינתיים נהנה הקהל ממופעי פריסטייל, ירי של עמדת יורים מתותחים עתיקים?! ומשוגעים ממדינות שונות שמתרוצצים בבגדי הולדתם לבריכות המים במרכזי המסלול...חגיגה...יאללה הולכים לצפות. אי אפשר באמת לתאר מה שהולך פה.ירון גולדשטיין מתארגן להיכנס לעובי הבוץ ולצלם מקרוב. |
![]() |
![]() |
#13 |
צוות נזימה
|
![]()
אסף בן אהרון מהיום :
חלום אחד גדול גדול גדול הגשמתי השבוע. חלום שאני חולם כבר יותר מדי שנים ואני מאוד שמח שסופסוף הצלחתי להגשים אותו. החלום הזה, להשתתף באליפות העולם במוטוקרוס, הוא גם ציון דרך לספורט המוטורי הישראלי. ואני יכול להגיד בבטחון מלא שדברים שרואים מכאן לא רואים משם. אני נמצא בגרמניה כבר כמעט שבוע וסופג תרבות מוטורית ברמה הכי גבוה שאפשר לחוות! מהמקום הקטן שממנו הגעתי לא האמנתי שיש כל כך הרבה אנשים שלוקחים את הספורט הזה בכזו רצינות. עיתונאים, ספונסרים, מנהלי קבוצות, דילרים קטנים וגדולים, מעריצים, מעריצות, רוכבים מכל העולם וכמובן מערכת ארגונית שיודעת לשלוט בכל הדבר הזה בסדר מופתי. הדלת שפתחנו השנה לדור העתיד גדולה משיכולתי לתאר. אנשים בעלי השפעה עולמית מסתובבים סביבי שואלים שאלות ומביעים עניין במוטוקרוס הישראלי. איפה הייתם עד היום היא אחת הנפוצות שבהן. באמת איפה היינו?!?! לצערי לא צלחתי את מקצה הדירוג אבל הרגשתי חרא על המסלול וזה סימן טוב. - זה אומר שאני יוכל להיות הרבה יותר מהיר עם עוד קצת אימונים וניסיון על מסלולים גדולים כל כך. רגע לפני הזינוק עשיתי טעות והסתכלתי ימינה ושמאלה. האמת, לא יכולתי להתאפק. לימיני 15 רוכבים ומשמאלי עוד 18. איליי טומאק, אלוף ארה"ב, מזנק שני שערים לידי! חלום. כשהרמתי את המבט כדי לבחור קו נכון לקראת הסיבוב, הלב עצר לרגע. אולי אפילו לשניים. 60 או 70 אלף צופים נגלו מול עיניי. כמות הדגלים והצבעים נראו כמו מסרט! הרמתי את הראש למעלה, עצמתי את העיניים, פתחתי אותם שוב והם עדיין היו שם. אני לא חולם. אני כאן! איזה כיף לי חשבתי לעצמי! סיימתי את המקצה במקום האחרון והמאוד מאכזב מבחינתי. לסיים אחרון זה אף פעם לא כיף. מצד שני אני יכול לזקוף לעצמי את הזמנים המהירים ביותר בנבחרת. לא משהו שבאמת ינחם אותי אבל אולי יעזור לי להשכיח את כל הצרה הזו של לסיים אחרון ויעזור לי למצוא מוטיבציה לקראת השנה הבאה. אני מאמין שלולא הנפילה מיד אחרי הזינוק הייתי שווה מקום טוב יותר. לא טוב כמו שחלמתי אבל בטח טוב יותר מהמציאות הזו. כשאני חושב על זה עכשיו - לעשות היסטוריה זה מאוד כיף ונחמד. מצד שני, ההיסטוריה לא תמיד כיפית ונחמדה. אבל אם זה נתמודד בשנה הבאה. תודות גדולות לכל הספונסרים שלי שגורמים לחלומות להפוך למציאות- tm, sidi, o'neal, mpt וגם להתאחדות הספורט המוטורי ולנציגת הfim- ממסי. תודה ענקית לכל חברי המשלחת, לאבא שלי האחד והיחיד, ואחת מיוחדת לרז היימן וירון גולדשטיין- שתרמו מניסיונם לצוציק כמוני! תודה רבה! שולח ברכות חמות ואיחולי הצלחה לנבחרת ישראל באנדורו שתזנק מחר בבוקר (שני) למרוץ הisde בסרדיניה! (אליפות העולם במרוצי אנדורו) תנו בראש! אל תעזבו את הגז! ואני מחזיק אצבעות לתוצאות טובות!! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
#14 |
צוות נזימה
|
![]()
בלגיה חוזרת לאחר 10 שנים לנצח את מוטוקרוס האומות 2013 בגרמניה, סיקר וצילם ירון (גולדי) גולדשטיין
http://nazzima.com/view_article.php?a=2068 |
![]() |
![]() |
#15 |
צוות נזימה
|
![]()
סרטון מהאירוע
|
![]() |
![]() |