![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
עורך האתר
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 29-07-08
|
![]()
מטה המאבק מודיע: "למרות הכל - עולים לירושלים"
נכשלה ההדברות עם המשטרה. בקשת מטה המאבק לעליה מסודרת לירושלים נענתה בשלילה למרות נסיון תאום לארוע שבוצע ע"י מטה המאבק, משטרת ישראל השיבה בשלילה לכל בקשותינו. החלופות שהוצעו על ידה לא ישימות, לא הגיוניות ולא רלוונטיות. הגבלת כמות הרוכבים ל-50 בלבד, חלוקתם ל-5 קבוצות רכיבה נפרדות, דחיית מועד הרכיבה בשעתיים, קביעת מסלול ומהירות על ידי המשטרה והסעה של שאר ציבור הרוכבים באוטובוסים – אלו היו חלק מדרישות המשטרה. לצערנו, למרות הרצון לקיים ארוע מסודר בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל – אין אנו יכולים לעמוד בתנאים אלו, תנאים הפוגעים בזכויות הבסיסיות ביותר שיש לנו. מטה המאבק מודיע כי נסיונות פיצול אלו של ציבור מלוכד נועדו להחליש את אחדותו ועוצמתו – ולנו לא נותרה כל ברירה אלא להמשיך בדרכנו כפי שתוכנן: מחר עולים לירושלים! שיחות מפה לאוזן, שיחות טלפון, סמסים, מיילים, פורומים באינטרנט וכל אמצעי אחר העומד לרשותנו – כל אלו חייבים להיות מגוייסים על מנת להפיץ את המסר לכל רוכב באשר הוא. אנו קוראים לכל מועדוני האופנועים וקבוצות הרוכבים להגיע בשורות מלוכדות - מחר, עולה ציבור הרוכבים לירושלים. מחר, רביעי 30.9.09, נתכנס לרכיבה משותפת אל ירושלים. ציבור הרוכבים יתכנס בשעה 07:00 בדיוק במחלף לטרון שנמצא על כביש מספר 1– הכוונה של מרשלים תהיה מנקודה זו. הפעילות צפויה להסתיים בשעה 10:00. כל רוכב מתבקש לודא כי רשיון הנהיגה, רשיון הרכב ותעודת הביטוח נמצאים עימו. כמו כן, זיכרו כי יש חובה לנשיאת הווסט הצהוב. בנוסף – הצטיידו במים בכמות מספיקה לשלוש שעות. למרות כל התלאות הנכרות בדרכנו, חשוב שלא נשכח - המלחמה כנגד התייקרות מחירי ביטוח החובה לא תמה! חובה עלינו להתייצב למאבק הזה באלפינו! נפגשים ב- 7:00 בבוקר בירידה ממחלף לטרון. בואו בהמוניכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
רוכב על: נגנב |
![]()
מחר ????למה מחר ??? תעשו יום שישי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נזימאי
רוכב על: nrg 70 |
![]()
כל הכבוד לכם צריך להמשיך עם זה
ומה עולים לירושלים טרקטורונים או אופנועים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
רוכב נזימה דרום
|
![]()
כל הכבוד לכם ... אם הייתי בעל דו גלגלי הייתי מגיע גם !
אם בטרקטורונים יעשו דבר כזה יאכלו אותה בדוחות על קשת וכד' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נזימאי
![]() ציטוט:
![]() הינה מחר אני הולך לעשות טסט לאופנוע תהחלו לי שאני יעבור אז אני יוכל להשתתף בהפגנה גם ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי חנן כהן, 01-10-09 בשעה 01:53-24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נזימאי
![]()
היום שנסעתי לבית ספר בבוקר ראיתי את ההפגנה של האופנועים היו שם בערך איזה 500 אופנועים בשקט
וזה היה הפקק היחיד ששמחתי להתקע בו צריך להמשיך עד שיורידו את הביטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
רוכב צללים
|
![]()
ומה בסוף?11 שניות של פרסום בערוץ 10
איפה המדינה שצריכים אותה כל הכבוד לרוכבים!!פעולה מבורכת אני מקווה שיצא מזה משהו
![]() |