![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
מנהל מערכת
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-08-08
רוכב על: ... |
![]()
מה קורה נזימאי הצפון
לאחר שיחות עם אייל ונענע נזימאי הצפון ישתתפו בפיילוט ניסוי חדש שאנחנו רוצים להכניס באתר. הרעיון הכללי הוא בנית מאגר מסלולים ואתרי נסיעה בטרקטורן , אני בטוח שכולם כבר משועממים מהנסיעה בשבילים הרגילים ולכן עלה הרעיון. אנחנו נשתמש בתוכנה בשם GOOGLE EARTH ואני יסביר לכם איך משתמשים בה שלב אחרי שלב איך מוסיפים מסלולים ואיך מוסיפים אתרים טוב אז נתחיל הורדת התוכנה . http://dl.google.com/earth/client/br...Earth_BZXV.exe הוספת מסלול חדש ושמירתו (מקש קיצור CTRL+SHIFT T) עכשיו יש להגיע לתחיל המסלול שאתם רוצים לסמן יש פשוט ללחוץ על המסלול ולבנות אותו לאט לאט .. ( יכול להיות שהתמונה קצת לא מעודכנת נסו לדייק כמה שאפשר) המשך.... לאחר מכן יש להכניס את השם של המסלול ואישור הוספת סימון על המפה כדי להוסיף סימן יש להיכנס ל ADD-PLACEMARK (מקש קיצור CTRL-SHIFT -P) לאחר מכן יש לבחור את המקום הספיציפי שאתם רוצים למקם את הסימון יש לשנות את השם במקום המסומן שלב אחרון יש ללחוץ על השם של המקום בצד ימין עם העכבר מקש ימני ולאחר מכן לבחור אפשרות SAVE AS יש לאשר את הקובץ ולשלוח אותו לאתר ישנם כמה אפשרות לעלות אותו לרשת אפשרות הכי פשוטה היא להיכנס לאתר http://www.f2h.co.il ולרשום את ה כתובת פה ואני יעשה את כל השאר כל מי שצריך עזרה בתוכנה מוזמן לשאול פה אני יסביר לו כמה שאפשר בהצלחה חברה מקווה שנצליח להביא לתוספת רצינית באתר. הכל תלוי בכם ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נזימאי
|
![]()
ליאור שלום,
יוזמה מבורכת בהחלט, אני רוכב לא מעט באיזור ומתכנן מסלולים באופן קבוע בטורבו סי די, האם יש אפשרות להמיר מסלולים מטורבו סי די (naviguide) לגוגל ? האם יש תועלת בטעינת מסלולי טורבו סי די לאשכול זה? כל הכבוד!!! זהר חבלין |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נזימאי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נזימאי
|
![]()
וואו כל הכבוד על היוזמה סוף סוף נטייל במקומות חדשים
אני וכמה חברים נכין כמה מסלולים שאנחנו מכירים בגליל ואני יעלה כל מי שמכיר מסלולים לא להתעצל להתחיל לעבודד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נזימאי
|
![]()
אחלא של תוכנה מבית google!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נזימאי
|
![]()
איזה כיף איזה עבודה יפה עשיתה באמת תודה רבה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נזימאי
|
![]()
היי
יש פעילות באזור הצפון העמק יזרעאל. גלבוע ? |
![]() |
![]() |