![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 21-09-08
|
![]()
כמה גירודים "וויליבר-מחוזק" יכול להחזיק?
או אמור להחזיק? ווילי בר רציני כזה של האווטלים מאלו שנראים מסייבים.. |
![]() |
![]() |
#2 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
רוכב על: נגנב |
![]()
מה זה כמה גירודים?
יש הרבה משתנים,מהירות,שטח/כביש,זווית,משך "הגירוד"... בעקרון ווילי בר זה לא בלאי,אלא אמור להישאר ככה.. עדיף לך לדעתי לבקש מאיזה ממסגר שיעשה לך ווילי בר טוב,תן לו מידות וזהו.. והווילי ברים של האווטלאוים זה נראלי יותר לשים תיקים קטנים וכאלה.. אל תתפוס במילה אחי.. |
![]() |
![]() |
#3 |
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 13-09-08
|
![]()
שטות סתם ביזבוז כסף יצא לי לרכב עם אסף ארצי שהיה לו אותו ובידיוק אחרי ווילי אחד שהו נפל עלייו הוא נישבר לו.
|
![]() |
![]() |
#4 |
רוכב נזימה מרכז
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 23-09-08
|
![]()
עדיף לך שהווילי בר לא יהיה חזק כי במקרה ואתה עולה מהר מידיי אז עדיף שהווילי בר יתעקם ולא הזנב שלדה שמחובר עם הווילי בר.
זה נושא מאוד חשוב אז כדאי שתפנימו את זה |
![]() |
![]() |
#5 |
רוכב נזימה מרכז
|
![]()
אני חושב שעלי עבדו..קניתי ווילי של פרו ארמור ב 750ש"ח ובאמת נפילה קטנה בשטח הווילי התעקם כמו לא יודע מה!!
אבל אם מישהו מכיר מרתך אלומניום באזור המרכז שיפנה אותי אליו אני רוצה לעשות חיזוקיות |
![]() |
![]() |
#6 |
רוכב נזימה מרכז
|
![]()
הכל תלוי איך אתה פוגע בו,אם תיגע בו ותיגרר עליו במהירות אז ברור שהוא לא יחזיק,אם תיתן נגיעה קטנה וישר אחרי זה תוריד אותו עם ברקס ייקח לו הרבה זמן להתעקם,בכל מקרה חייב שיהיה לו גמישות אחרת המכה תעבור לשילדת זנב וזה לא בריא בכלל!
|
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל פורום טכני
|
![]()
אבי , זו מטרת הווילי בר.
כמובן שיש לזה גבול אך חוק היסוד אומר שגבול האלסטיות של הווילי בר יגיע לסופו לפני גבול הפלסטיות של שלדת הזנב. כדי להגן על הווילי בר מלפפים אותו בחבל וראיתי בשטח חברה שממש לקחו את הליפוף הזה לרמת האומנות ( יותר נכון החברות שלהם... ) עם קליעה בעור או בחבל דק - יצא ממש יפה. |
![]() |
![]() |
#8 | |
נזימאי פרויקטור
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 21-09-08
רוכב על: המפלץ.... |
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל פורום טכני
|
![]()
לצערי אין לי תמונות של היצירות...אם אתקל בדבר פעם נוספת היה סמוך ובטוח שהם יגיעו הנה.
הבחור האחרון שפגשתי בשטח עם דבר בסגנון אמר שהוא למד לעשות זאת מתחביב אחר שלו - אספנות סכינים. מסתבר מסתבר שעושים בשיטה זו ידיות לסכיני צייד ומחנאות. דוגמאות ניתן לראות למטה ב" קבצים מצורפים" , מי יודע...אולי נתחיל פה אופנה חדשה. אההה ולגבי אותן החברות , במידה ויצא לך למצוא מישהו שתקלע עבורך צמות , תן לה כבר להמשיך ולהכין לך אחד כזה - ![]() ![]() כך שתוכלו לסיים את מלאכת "הליפוף" כמו שצריך. ![]() כל טוב ים |
![]() |
![]() |
#10 |
רוכב נזימה מרכז
רוכב על: DS 450 X |
![]()
אבל ראיתי בסירטונים בחול שהם מחברים לווילי בר מין גלגלים כאלה ואז שהם על הווילי בר הכלי ממשיך לנסוע כמה מטרים ולא קורה לו כלום!!
יש את זה בארץ?! |
![]() |
![]() |
#11 |
נזימאי
|
![]()
וואיי זהה דבר אחדד החזקיםם איזהה נדיר זהה לאחי הקטןן שרוצה ללמודד להרים אני חושב שזה משהוו טוב!!! וניראה לי אפשר ללכת לחרט שיעשה לך אחד כזה\!!
|
![]() |
![]() |
#12 | ||
רוכב נזימה צפון
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-08-08
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ואגב, בגלל שרכשת ווילי בר ארוך יותר, מטבע הדברים הלחץ על הווילי בר גבוה בהרבה מאשר בוויליבר מקורי, כך שזה נורמלי. ואל תרגיש מרומה, הווילי בר עשה את העבודה שלו כמו שצריך! נערך לאחרונה על ידי Kastro, 26-11-08 בשעה 11:14-24. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל פורומים
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-08-08
|
![]() ציטוט:
איזה מצחיק אתה יא שולץ .... נכון הוא התעקם אבל היה " תחת " עומס רב מידי ! (בשני המובנים..... (אסף בתקופות ישנות יותר)) תפקיד הווילי בר בראש ובראשונה הוא להגן בפני התהפכות הכלי אחר כך להגן על שלדת הזנב , האגזוז , והפלסטיקה ... אם זה יעזור לכם להמחשה אז תתיחסו אליו כפיוז בעל ערך מסויים (בהתאם למשקל הכלי) שאמור לקרוס רגע אחד לפני פגיעה ושחיקה של שילדת הזנב .... ישנם לא מעט חיקויים ותוצרי בית אשר בונים מחומרים לא מתאימים !!! ווילי בר מנירוסטה , מברזל , ומעוד 100 חומרים אחרים ... אולי זה ישמע מצחיק אבל מאחורי יצור הווילי בר אמורים להיות שיקולים הנדסיים , אשר אמורים לתת טווח חוזק יעיל בין מכה עדינה ולקצת יותר רצינית ולא מעבר , זה תלוי מאד במשקל הכלי , משקל הרוכב והמשתנה שלא ניתן לאמוד אותו , עצמת הפגיעה ! ברגע שהוא התעקם הוא כבר לא שווה את המצאותו שם ..... תחיליפו אותו , זה הרבה יותר זול מלהחליף אגזוז , שלדת זנב (או למכור כלי עם הלחמות בשלדת זנב ) , יצא לי לפגוש שני dvxים עם שלדת זנב עקומה שמעכה את בית הפילטר אויר וכל זה בגלל השכן הדגול שבנה להם ווילי בר מנירוסטה עם חיזוקים וריתוכים של רובוט כזה או אחר ....... חלאס עם השטויות .... תלמדו להמנע מנגיעה בקרקע בווילי , זה לא עולה כסף ......ואם כבר קרה תשקיעו 50$ בקניית אחד חדש .... בהצלחה לכולנו ! מסכים עם יעקב וים לגבי החבל , כל חבל ניילון קלוע יספק את העבודה היטב וקל מאד להחליף אותו ... לגבי הליפוף ........ בכניסה לבסיס חיל הים בחיפה ישנם לפפנים תורנים שיעשו את העבודה ..... חחח |
|
![]() |
![]() |
#14 |
נזימאי
|
![]()
לא יודע מה אם כולם, אבל כשגבי ואני הרמנו ונחתנו 100000000 פעם על הווילי בר הוא בקושי השתפשף, ולא קשה לטרקטורון כלום..!!
#15 |
מנהל מערכת
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 05-08-08
רוכב על: ... |
![]()
טוב די מספיק
נעול |
![]() |
![]() |
תגיות |
וויליבר |
הגדרות אשכול | חפש באשכול זה |