![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
![]() |
#1 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 20-09-08
רוכב על: המקלדת |
![]()
שלום לכל הרוכבים הדרומיים. החלטנו לנסות ולרענן את הפורום. אתם מוזמנים כל אחד לכתוב מעט על עצמו, גיל, מקום מגורים (מספיק איזור גאוגרפי, לדוגמא- איזור קריית גת. אנו מודעים לכך שיש חשש היום לפירסום אז שיהיה בקטנה) על איזה כלי הוא רוכב, סגנון רכיבה מועדף וכל מה שבא לו להוסיף.
צירוף תמונה אחת מועדפת על הרוכב תתקבל בברכה אני אתחיל- רועי לב, בן 25 גר באיזור באר שבע, כיום רוכב על ktm 450. מגיל צעיר מתעסק ומתעניין בספורט מוטורי. רכיבות מסלול ושבילים מהירים הם הסגנון המועדף עלי, אך משתדל לגוון מידי פעם שיש אפשרות להתנייד ומנסה איזורים חדשים. נערך לאחרונה על ידי ROY_L, 12-08-10 בשעה 15:16-24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נזימאי
|
![]()
גיא רוכב על טריילבליזר 250 דופ מעלה אדומים רוכב בעיקר רגוע טיולים במדבר יהודה
אפשר לניד אם יש משהוא בדרך כלל לא עקב פירוק החבורה שלי מחפש חבורה חדשה באיזור עיסוק מכונאי רכב תחביבים כול מה שיש לו מנוע גיל 28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 28-08-09
רוכב על: DVX 400 |
![]()
ספיר השבוע מכרתי את המקסר שלי,כרגע אני לא רוכב על כלום,איזור דרום.
נערך לאחרונה על ידי Sapir K, 07-08-11 בשעה 15:38-24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נזימאי
רוכב על: Raptor 700 |
![]()
מאור צרפתי בן 14גר במושב מנוחה (מושב ליד קרית גת )
רוכב :כרגע על DsX650 בשבועיים הקרובים מתחדש ל Raptor 700 תאמינו או לא P: סיגנון רכיבה מעודף :נסיעה סבבה לא להתחרע יותר מידי (~: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נזימאי
רוכב על: אווטלנדר |
![]()
גיא מה המצב?
אני חושב שאנחנו באותו ראש של טיולים, אנחנו חבורה של 4 רוכבים מאזור מודיעין בן שמן ות"א אם אתה רוצה להתארגן על טיול משותף זה יהיה נחמד אז שלח מייל erez_gor@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נזימאי
|
![]()
שלום לכולם.
שם-גלי דהן גר באיזור באר שבע בן 40 רוכב על dvx 400. מעונין בחברי בוגרים לרכיבת שטח במסלולים ושבילים מהירים בשביל הכף. טיולים בימי שישי\שבת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נזימאי
רוכב על: DS450X XC |
![]()
שלום לכם
שם- אפק גמליאל גיל- 17 מקום מגורים- מושב עידן (בערבה התיכונה) רוכב על- ds450 XC סגנון רכיבה קפיצות מסלולים סיבובים כמה שיותר לקרוע את השטח והכי חשוב בוץ!! התחלתי לרכב כבר מגיל צעיר ואהבתי את כל העניין של ספורט מוטורי ואז אחרי שעשיתי רשיון אבא שלי קנה לי את הDS אני ממש כבר משועמם באזור שלי וגם אין הרבה רוכבים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נזימאי
רוכב על: ספורטסמן |
![]()
שלום חברים,
אורן בן 29 מאיזור קרית גת ,לפני שבועיים רכשתי את הכלי הראשון שלי ספורטסמן 450 ומשתדל כל רגע פנוי להיות עליו. שבועיים אני משתדל להכיר אותו ואשמח אם יש חברים באזור שרוצים לצאת לטיולים רגועים בשישי שבת, אני ללא עגלה אז נכון לעכשיו אני לא מתרחק מהאיזור שלי (לא שחסר פה מקומות כגון עמק האלה שממש פה מאחורי, וכל איזור בית גוברין) אשמח אם יש פרטנרים מתאימים צרו קשר orenaloni1@hotmail.com רק שבועיים איתו אז תמונות עדיין אין שבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
רוכב נזימה דרום
![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: 12-03-11
רוכב על: Wr450F |
![]()
אהלן פיפולז
בין 24 באר שבע wr450f אוהב שטח טכני קצת להרביץ בישורות דיונות וכל דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נזימאי
|
![]()
אוראל מאזור נתיבות רוכב על dvx250 אוהב לינסוע בשבילים עליות וכל מה שבדרך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נזימאי
רוכב על: DS 450 |
![]()
אילן, מגדרה.
אוהב טיולים, שבילים מהירים ושטח טכני. מחפש קבוצה מאיזור גדרה/יבנה/אשדוד להצטרף לטיולים בשישי/שבת http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נזימאי
רוכב על: adli 300 |
![]()
אבי ממיתר.
רוכב על אדלי 300 שבילים מהירים,בוץ ואיזורים מעניינים ייתקבלו בשימחה :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נזימאי
|
![]()
ארז מרחובות
בן 34 עם mxer250 רוכב בכל הארץ, מחפש קבוצה להצטרף לטיולים בסופי שבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נזימאי
רוכב על: רפטור 350 |
![]() ציטוט:
אתה יכול להגיע ?
![]() |
#15 |
נזימאי
|
![]()
עידן
בן 29 אזור באר שבע רוכב על dr650 (לא לצחוק בבקשה ![]() מה עם התארגנות לרכיבה משותפת? הכוונה למשהו פה בדרום, אנחנו גם ככה קבוצה לא גדולה של דרומיים וקשה למצוא פרטנרים לרכיבה שיתאים להם היום והשעה. אולי מישהו ירים את הכפפה ויפתח נושא דביק לטיולי שטח בדרום?!?! יום טוב חברים. נערך לאחרונה על ידי buchman, 04-11-11 בשעה 20:47-24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נזימאי
רוכב על: קימקו 150 |
![]()
אוראל בונפיטו בן 14 רוכב על קימקו מאקסר 150 רוכב באשקלון אוהב טיולים שבילים מהיריות אבל לא להיתכרע מי שרוצה לצאת טיולים שידבר איתי
http://www.fastup.co.il/images/6442245.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
נזימאי
רוכב על: ds450 |
![]()
שלום!
עירא גר במושב נווה מושב חדש בחולות חלוצה. השמח אם אנשים שמגעים לעזור שייצרו איתי קשר
![]() |
#18 |
נזימאי
רוכב על: DS 450 EFI |
![]()
שלום לכולם
שמי לידור אני רוכב צעיר מאוד אך אני מאוד מבין בעיניין המוטורי קנו לי טרקטורון לפני כשבועיים ds 450 efi הסגנון רכיבה שלי הוא מכל הסוגים קפיצות, מסלולים, בוץ, נחלים ועוד... אני יודע שהטרקטורון שלי לא מתאימים לכל הדברים אבל באזור שלי כל בחברים עברו לאופנועי שטח וזה סוג רכיבה שונה מטרקטורונים אני מחפש אנשים באזור שלי מהמושבים ומאזורים הקרובים אלי נערך לאחרונה על ידי lidor hasan, 06-05-12 בשעה 22:02-24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
נזימאי
רוכב על: ספורטמן500 |
![]()
אילן אהלן אני בעל ספורטמן מאזור יבנה אם אתה מעניין לצאת לרכב שלח לי מייל או טלפון ey61800@walla.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נזימאי
רוכב על: DS 450X |
![]()
מור באר שבע בן 22 רוכב על קימקו מקסר 300 אוהב טיולים ארוכים חולות בוץ הכל תופס מי שרוצה להיצטרף אנחנו רוכבים כל שישי שבת אני ועוד 2 חברים שלחו הודעה בפרטי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|