אסיפה כללית של עמותת העפר, מועדון הראלי והראליספרינט
|
|
האספה תתקיים ביום שני ה-11.12, החל מהשעה 17:00 במוסך דרך השטח, שבשפיים. על הפרק: רישום לעמותה, גביית דמי חבר ובחירות למוסדות השונים
בתאריך 11/12/17 (יום שני) תתקיים אסיפה כללית של עמותת העפר, מועדון הראלי והראליספרינט, החל משעה _19:00, במוסך ״דרך השטח״ שבשפיים. יערך רישום ויגבו דמי חברות לעמותה לשנת 2018 בסך- 100 ₪. כמו כן יגבה תשלום עבור ההתאחדות. סכום :100₪.
על סדר היום:
1. רישום לעמותה וגביית דמי חבר לשנת 2018 למועדון.
2. רישום וגביית דמי חבר לשנת 2018 להתאחדות.
3. בחירות למוסדות העמותה :
א. וועד העמותה (5 חברים)
ב. יו׳ר הוועד ייבחר על ידי חברי הוועד הנבחרים.
ג. וועדת בקורת (2 חברים מינימום)
ד. וועדת משמעת (3 חברים)
4. בחירת נציגנו בהתאחדות:
א. בחירת נציג תחום העפר לוועד המנהל של ההתאחדות.
ב. בחירת נציג תחום העפר לאספה הכללית בהתאחדות.
כול חבר עמותה, ששילם עד כה חברות לשנת 2017, יכול לבחור ולהיבחר.
המועמד לייצג העמותה באספה הכללית של ההתאחדות יכול להגיש ספורטאי פעיל הרשום בתחום העפר ויבחר רק ע"י ספורטאים פעילים רשומים. מועמדות לנציג העמותה בוועד המנהל של ההתאחדות, רק מי שאיננו ספורטאי פעיל עם וותק בתחום הספורט המוטורי של 3 שנים וללא ניגוד עניינים. יבחר רק ע"י ספורטאים פעילים רשומים בתחום. - מועמדות, על פי הרשום לעיל, יש להגיש עד למוצ"ש 10.12.2017, למייל של אחד מחברי וועדת הבחירות שיפורסם בהמשך, ויש לציין את התפקיד אליו אתם מגישים.
ועדת בחירות שנבחרה: חגית/אילן זיידר ואופיר לי פז .
|
|
|
|
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:00-24.